Ik kom er maar niet vanaf

Geen idee hoe het komt, maar op een of andere manier kom ik maar niet van Melbourne af. Vorige week dacht ik namelijk dat ik eindelijk de stad uit was en naar Warburton kon gaan om daar te genieten van de natuur en mooie foto’s en een leuk verhaaltje erover kon gaan schrijven. :tough: Maar al na drie dagen in Warburton verbleven te hebben, waar ik trouwens aan het WWOOF’en (Willing Workers On Organic Farms) ben ging ik alweer terug naar Melbourne. Normaliter zijn WWOOF’ing bedrijven een biologische bedrijf waarbij ze dieren en gewassen hebben en daar kan je dan terecht om in ruil van werk onderdak en voedsel te krijgen. Dus vorige week had ik dan ook een bedrijf uitgezocht die interessant leek om daar te verblijven. Het bedrijf is genaamd TempleSpace en de eigenaren van de tempel verhuren die ruimte aan mensen die graag met anderen hun geloof, gewoonten, gedachten, enzovoorts met elkaar willen delen. :)

Maar toen begon het, al snel bleek dat ze naast de tempel ook iets anders erbij doen en dat is Sensual Healing wat mensen dus op seksueel gebied naar een hoger niveau willen brengen door sessies te geven en dat soort dingen. Dus de eerste dag kwam dat al ter sprake en het bleek dat ze een standje hadden in Melbourne op de Sexpo beurs en flyers uit wilden gaan delen op dat evenement over Sensual Healing. Ik ben trouwens niet de enige wwoofer die er verblijft maar er zijn ook twee Japanse meisjes en een Duitse stelletje ( :thumbdown: ). Aan hen was al eerder gevraagd of ze interesse hadden in de beurs, maar geen van allen vond het interessant genoeg (sure :whistling: ) om ernaar toe te gaan. De eerste dag vertelde ze al meteen over de beurs en ze vroegen aan mij of ik mee wilde gaan naar de beurs. Ik als Nederlander hoef me er natuurlijk niet voor te schamen dat het wel leuk leek om ernaar toe te gaan. :clown: Dus ik ben vier dagen naar Sexpo geweest om flyers uit te delen en om een beetje rond te kijken hoe zo’n beurs precies in elkaar steekt. Heb daarbij ook een aantal interessante mensen ontmoet, maar dat komt later dit verhaal. Bereid je maar vast voor en ga maar er eens goed voor zitten, want het verhaal kan nogal eens lang uit gaan vallen en je zal nu alvast bij jezelf denken; hoort dit nu allemaal bij backpacking in Australië? Nee denk het niet, ik zal dan ook wel unieke ervaring hebben gehad wat dat betreft backpacking. Denk ook niet dat mijn volgende verhalen op dit gebied unieker/extremer zal gaan worden. Maar uiteraard zeker de moeite waard om een keer meegemaakt te hebben. :D

Afgelopen donderdag ben ik dus naar Melbourne afgereisd om daar de eerste dag mee te maken op de beurs Sexpo. Omdat Senual Healing niet erg groot is in Australië werd de stand gedeeld met andere mensen en dat was een bordeel die reclame maakte voor haar bedrijf en mannen/vrouwen voor $20 in de auto lieten zitten om een topless foto te maken met de vrouwen die eromheen zaten. Echt prachtig om te zien dat het best winstgevend is ($2000 per dag minimaal :o ) en dat oude mannetjes dat maar al te graag deden. :schater:

Californica Club auto Reusachtige penis

Maar goed om weer even wat vaart te maken met het verhaal, kwam ik aan bij Sexpo om flyers uit te delen en de show en de standjes te bekijken die daar aanwezig waren. Ieder uur was er een show die opgevoerd werd door verschillende groepen die een uitvoering deden. Zo was er een groep die striptease deed, hypnotiseur, soort van musical, enzovoorts. Sommige waren erg leuk om te bekijken en andere bedroevend slecht zoals de musical. :rofl:

Optreden Sexpo Vage show Sexpo

Tijdens het evenement verbleef ik bij een vriend (Ben) thuis van een van de WWOOF’ers (Marus) eigenaren. Hij was een zeer interessante persoon omdat hij juwelier is met zijn ‘gewone werk’ maar daarnaast ook nog eens een atheïst en filosoof. Tot laat in de nacht hebben over allerlei dingen gehad en naast de atheïst was er nog een ander persoon die ik tegen kwam die interessant was en dat was een seksuoloog en masseur (Andrew). Echt serieus die personen waren zo interessant dat we waarschijnlijk ergens in januari weer bij elkaar komen om een kleine meeting te houden met anderen en gedachten met elkaar te gaan delen. En als ik onderdak nodig heb of wat dan ook dan kon ik bij die mensen terecht om daar te verblijven. ^_^ Ook gingen we af en toe met de auto naar het evenement toe en als je met vijf man bent dan kan het nogal krap zijn. :P

Appartement Port Melbourne Krappe wagen

Om weer terug te komen op het evenement, het was erg leuk om keer meegemaakt te hebben. Zelf zou ik er nooit $25 (of $40 (V.I.P.)) voor een kaartje overhebben om zoiets te zien, maar zeker wel een ervaring om zoiets te zien en vooral de personen die ik ontmoet heb was het zeker de moeite waard ook al waren het lange dagen om flyers uit te delen.

Entree Sexpo Jesse Jane Sexpo

Zelf heb ik ook nog meegedaan aan strippoker. Dat was ook erg leuk om te doen. Na een aantal keren gezien te hebben, was ik dus voorbereid om er aan deel te nemen (had namelijk wat extra kleding meegenomen en aangetrokken). De meesten hadden iets van drie kledingstukken voordat ze naakt waren, maar ik had vijf kledingstukken voordat ik naakt aan de tafel zou zitten. En voor degene die poker spelen, hierbij komen geen skills aan te pas! De meesten snapten het spel niet eens en ik had geen enkele hand gewonnen en ik legde ook bijna alles weg om bad beats van anderen te voorkomen. Alleen dat was niet genoeg om toch nog kleding aan te kunnen houden. Zat daar namelijk tot in mijn ondergoed aan de tafel. Zelfs de meisjes aan mijn tafel zaten af en toe te zeuren als ik weer eens een keer deed folden. :schater: Uiteindelijk was ik degene die alle hands verloor en één keer een buy-in moest doen voor een kledingstuk. Als troostprijs heb ik wel een setje pokerchips gekregen met het Sexpo logo erop. :yay:

Rick aan het strippokeren Rick in ondergoed

Al met al was het een leuk en geslaagd evenement en als je een aantal foto’s ervan wilt bewonderen, kan je dat in het fotoalbum doen. :stud:

11 thoughts on “Ik kom er maar niet vanaf”

  1. Hallo Rick, waar ben je nu in verzeilt geraakt,ik denk wel dat je genoten hebt, je ziet nu nog eens iets van al het schoons daar in Australië, ik heb de foto’s ook allemaal bekeken, dit is nog eens iets anders dan steden parken en bossen. Wij hebben gisteren nog genoten van je film die je gemaakt hebt voor de verjaardag van je vader, ze vonden hem allemaal hardstikke mooi dus bedankt voor deze film. Ik hoop dat je je verder nog heel goed amuseert daar in Australië maar zo te zien zal dat wel meevallen. De hartelijke groeten van Riek en Opa.

  2. Hoi Rick
    Toen ik je ophaalde van het vliegveld toen je aankwam in Australie liep ik je gewoon voorbij aangezien je toen voor mij een vreemde was.
    Twee weken heb je bij ons in huis gezeten.
    We hebben je een klein beetje rondgewezen hier.
    Je had toen nog alle luxe; de boodschappen werden gedaan, er werd voor je gekookt, je was werd gedaan, we hebben je je eerste kampeer weekend zonder wc, maar met schop mee laten maken en we hebben natuurlijk 3 dagen rondgereden en auto’s bekeken totdat we toch een betere auto voor je geld vonden.Jammer van de accu, maar ach het kan natuurlijk altijd wel erger. (Mijn busje had een motorbrandje…)
    Toen ging je dus na die eerste 2 weken de echte wijde wereld in en werd je de eerste hostel ervaringen rijker.
    Backpacken is fantastisch. En ik raad je zeker aan om verder dan een uurtje van Melbourne te gaan kijken.
    (Kallista is Melbourne en Warburton is officieel zelfs maar 15 minuten van Melbourne af!!)

    Geniet van de vrijheid en van een land dat zoveel te bieden heeft!

    Groetjes van Zane (die met 3 weken bedrust toch weer de oude zal zijn!) en Hilke

    ps Laat even je address weten, zodat we je post door kunnen sturen!

  3. hey broer

    ik ben blij dat het goed met je gaat
    en zo teziet heb je naar je zin en je hebt daar ook
    al gewerkt en ik moest even goed kijken of jij het was want jij ziet er goed uit op de foto broer
    en ik heb je film nu 2 keer jou filmpje gezien wat je voor pa hebt gemaakt en hij is echt heel mooi geworden vind ik ik moest wel even slikken doen ik jou zach maar ja het komt allemaal weer goed geziet er van broer en we horen jou snel weer dikke kus van mij en gr van martijn

  4. Bespeur ik daar enige jaloezie Nenno? ;)

    Waarom zijn de meesten nu stil geworden? :D Volgens de statistieken is dit onderwerp tot nu toe het meest bekeken op muddle, dus ga me niet vertellen dat niemand het gelezen heeft! :clown:

  5. goede avond levensgenieter , natuurlijk hebben we je verhaal ook nu weer gelezen.
    maar we zijn allemaal jaloers op jou dat jij dat allemaal meemaakt en wij niet.
    genieten van de natuur is mooi , maar dit is toch wel puur natuur.
    we hebben wel eerder gekeken , maar niet in de gelegenheid geweest om er op te reageren .
    maar des al niet te min ga zo door , en we volgen je op de voet.
    niet letterlijk natuurlijk maar figuurlijk.
    het is bijna Sinterklaas krijgen we nu ook een gedicht van jou.
    nou denk ik natuurlijk van wel.
    heb je nu inmiddels al geteld hoe vaak ik natuurlijk heb geschreven.
    gr pap en hendrien

  6. ik denk dit is phat zijn echt leuke dingen die er gewoon bij komen en het leek me wel een gezellig potje poker inderdaad!

    skippy out

  7. ha broertje,

    volgens mij heb je daar heel erg naar je zin.
    een beetje werken en pokeren.
    het feest van pap was heel leuk maar jammer dat je niet erbij was maar ja.
    iedereen vond de film mooi hoe jij dat gemaakt hebt.
    ik zal je wat foto’s sturen van het feest.
    veel plezier en geniet ervan.

    groetjes ramon en joan

    ps tuurlijk hebben we het lezen

  8. He ouwe stripper,

    dit zijn nog eens echte natuurfoto’s, blijf lekker genieten daar in Australie. Het feest van je vader die 50 werd was zeer geslaagd. Jammer dat het bijna de gehele dag gesneeuwd had, het was toch behoorlijk glad op de terugweg. Nou Fonzie hou je haaks en we zien wel weer verdere berichten.

    groeten

  9. Nou, ik ben echt héél laat met reageren maar wilde toch nog even kwijt dat ik echt met een brede grijns bovenstaand verhaal heb zitten lezen vorige week! Dit zijn de soort bizarre / vette verhalen waar je het als lezer om doet :lol:

    Dus voor de zoveelste keer voel ik jaloezie ;) Maar niet omdat ik nou zo graag naar een sexpo wil, maar wel omdat het me echt zwaar vet lijkt om uit het niets ineens mee te maken, voor je werk ook nog!

    Ik neem aan dat die ene foto van een kamer is in het huis waar je verblijft? Het ziet er in ieder geval mooi uit, dus dat is ook wel nice :)

    Over het strippokeren kan ik enkel zeggen dat je mijn held bent :worship: Zoiets zou ik normaal gesproken echt nooit doen, maar als je toch al in de bizarre omgeving van zo’n event bent – duizenden kilometers van thuis – dan zou ik zeggen: “Go for it!” en dat heb je met verve gedaan :D

  10. @William, nee dat is de plek waar ik een paar dagen ben gebleven om er te overnachten (in Melbourne, Port Melbourne om precies te zijn) zodat we niet elke keer op-en-neer hoefde te reizen. ;)

    Zal van de week wel even wat foto’s maken waar ik op het moment verblijf… :)

Comments are closed.