Nieuwe reis, nieuwe verhalen

Vanavond dan is het weer zover, na een maandje thuis hebben gezeten ga ik weer op reis! Ik kan me de dag dat ik naar Australië vertrok nog als gisteren herinneren. Toen was ik best wel zenuwachtig om een reis alleen te beginnen. Maar nu op het moment ben ik verre van zenuwachtig en kan ik niet wachten om in Japan te landen en aan mijn nieuwe reis te gaan beginnen. :yay:

Wat kan ik nog meer hierover schrijven? Niks denk ik, het meeste stond al in het voorgaande bericht, dus ik zal het dan ook hierbij laten. Nu wordt het langzaam aan tijd om de sneakers aan te gaan trekken en ga ik maar eens kijken of mijn rugzak nog past om dan vervolgens naar Schiphol te gaan vertrekken om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen die ik de aankomende tijd weer op Muddle zal gaan zetten… ;)

Sneakers

Tot over een paar dagen! :wave:

7 thoughts on “Nieuwe reis, nieuwe verhalen”

  1. Goede reis en veel plezier dan maar weer :)
    Tot over een paar maanden!

  2. Haha, die foto erbij :D Ook leuke Sin City stylo ;)

    Nogmaals heel veel plezier!! Maar dat gaat wel goedkomen denk ik :) En we lezen hier alles wat je te zeggen hebt :yummie:

  3. hey broer

    daar ga je weer ik zie je over een paar maanden wel
    ik wil even zechen een goed reis
    en geniet er van in japan ;)
    en leer ze daar
    we horen het wel hoe het daar is
    nouw dag broer :wave:
    gr xxx je zusje :kiss:

  4. Hallo Rick,

    Wat is een maandje toch snel voorbij en net nu het hier een beetje lente begint te worden ga jij weer naar de andere kant van de wereld. Wij willen je vanuit St.Hubert in ieder geval een hele leuke tijd toewensen en we kijken weer uit naar de verhalen die je te schrijven hebt.
    Groetjes, Marie-Christine en Noud :p :) :d

  5. Hoi Rick,
    Je bent nu onderweg, wat een raar idee eigenlijk. Wij zijn nu heel laat nog op en jij zit boven in de lucht in een toestel. We wensen je een heel goede reis en een geweldige tijd in Japan. We zijn benieuwd naar je belevenissen.
    Groeten, Henk en Harriët

  6. beste Rick,

    We hebben helaas geen tijd gehad om gedurende je kort verblijf in Nederland bij te praten.
    Begin maart kregen wij uitbreiding op de farm, dit kost ons dagelijks veel tijd maar we krijgen er ook wat voor terug. daarnaast moest rianne bijna elk weekend op wedstrijd en ook dat kost tijd.
    Maar als je terug komt uit het land van de rijzende zon willen we graag op bezoek komen om je ervaring te beluisteren.
    Veel plezier gewenst en een behouden terugkomst
    groeten Rianne en Johan

Comments are closed.