We hebben een winnaar

Zoals beloofd hierbij de winnaar van de toegestuurde verhaaltjes. De afgelopen dagen zijn er een aantal opgestuurd (iedereen dus bedankt voor het opsturen :thumbup: ) en ik moet toegeven dat het erg moeilijk was om een winnaar eruit te halen. Maar heb er toch eentje uit kunnen halen en dat is niemand minder dan mijn grote zusje Joan!

De mail was namelijk precies wat ik bedoelde met mijn vorige bericht op Muddle, wat er de laatste tijd bij hem of haar in Nederland gebeurd was en als iemand je mist en zelfs over nadenkt om mij op te zoeken dan wordt je toch wel op de positieve manier in je hart geraakt! Zusje bedankt voor je lieve berichtje… :wub:

Ha broertje,

Hier gaat alles goed nou goed, We zijn 2 weken geleden door het bed gezakt. Dus we hebben een nieuw bed gekocht en toen ging mijn auto kapot dus ook maar een nieuwe kopen.

Ik heb een ibiza gekocht een mooie zwarte met 17 inc wielen, verlaagd ik zal vragen of ramon een foto zal sturen want ik weet niet hoe dat moet. Ramon zijn auto was klaar om vrijdag op te halen maar wat hebben die sukkels gedaan hebben ze sleutels in de auto laten zitten en de deuren zijn op slot nu moeten ze misschien een raam inslaan om de sleutels te pakken.

Nu is het hier bijna kerst de boom staat al kei gezellig. Maar ik mis je wel de chips raakt maar niet op zonder jouw.

We hebben wel zitten te denken om van de zomer naar je toe te komen maar ja is wel een beetje duur, en ik weet niet of ik het durf om zo lang te vliegen, en jij moet maar uitzoeken wat jij dadelijk wil gaan doen en daar kun je ons niet bij gebruiken.

Je krijgt de groetjes van mijn collega’s uit mill. Veel plezier daar maak er iets leuks ervan en geniet ervan.

Groetjes x je zus

Voor nu, iedereen een prettige kerst gewenst en als ik geen berichtje meer plaats op Muddle voor het einde van het jaar (2008), ook alvast een gezellige jaarwisseling gewenst! :santa:

Kerstkaart 2008

Rick vanuit (eindelijk) een warme zomerige Australië. :wave:

6 thoughts on “We hebben een winnaar”

  1. Hallo Rick, even een berichtje uit Malden, wij hebben niet zo veel meegemaakt en maken niet zo veel mee en hebben ook niet zo veel pech als de fam.Pas.Het bed is na al die jaren nog prima en over de auto hebben we ook geen klachten een beetje saai net als het weer hier is ook erg saai, maar we gaan winter krijgen volgens de weerberichten, met de Kerst gaat het vriezen dus mooi Kerstweer. Ik wens je gezellige Kerstdagen ook namens Riek en we horen nog wel hoe ze in Australië Kerst vieren.Wij hebben de kerstbomen ook al lang staan en ook de verdere kerstversiering.Nogmaals hele gezellige Kerstdagen van Riek en Opa.

  2. Hey skippy,

    Alles goed hoef ik je dus niet te vragen net je vorige bericht gelezen! ha nou op project forum zie je nog steeds onze bezigheden!

    Goed dat t leuk is!
    Hoewel alles wat er hier gebeurt natuurlijk noemenswaardig is, is het jouw site dus zijn mijn avonturen voor m’n dagboek ;) en zal ik niet je Thunder stelen Whahaahah!:D

    mooie berichten maar waar plaats je nou je foto’s want deze op muddle zit geen uitleg bij :S

    Fijne kerstdagen

    ennu Anna al gezien daar?

    adjo di badjo

  3. ha die ricketick alias fonzie,skippieman en ga zo maar door.
    je bent wel van je geloof af , altijd op zondag een berichtje en nu op maandag.
    maar goed nu heb je toch weer iets geschreven, en mogen we eindelijk weer iets terug schrijven (grapje van de baas haha).
    we moeten helaas hard werken, voor onze centen en veel uren maken.
    zal blij zijn als het kerstmis is dan ben ik pas vrij.
    bij deze een kerstgroet uit gennep van je vader Hendrien en de kleine spruit Hetty.
    hoe zit het nou met de vrouwen daar horen we niets meer van, zo word het leven nog saai jongen.
    maar goed het leven gaat door en de kortste dag is inmiddels ook al gepasseerd.
    dus wij gaan weer de goede kant op.
    geniet van je reis en een vrolijk kerstfeest en een happy newyear om maar even in jouw stijl te blijven.
    gr en tot de volgende keer maar weer.
    dddddddddddddddddddddddoooooooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. hey broer

    met ons gaat het goed en met de honden ook en met
    de kleine minoes ook zijn groeit al heel hart
    nog een nachtje slapen en dan is het kerst
    weet je wat ik ga doen met de kerst
    vanavond ga ik naar de avond mis in venry
    de 1 kerst komen mensen bij mij eten en weet je wie
    opa en riek en mama en burkhard dus ik heb een hoop tedoen dus ik moet voor 6 mensen eten maken ik heb er wel zin in en weet wat ik met de 2 kerst ga doen met de fam van matje uit eten en dat ga ik doen met de kerst
    en wat doe jij met de kerst ik hoop ook dat je lekker eten krijgt??? we horen je snel weer broer ;)
    en een vrolijk kerst dagen en een happy 2009 in australie een dikke kus kus van mij en gr van matje doei doei

  5. Hallo Rick,
    Even snel een mailtje met de Kerst. Vanuit St.Hubert (tegenwoordig is het Sint Hubert) wensen wij jou hele gezellige Kerstdagen toe. Het zal toch wel een ander kerstgevoel zijn als je in de warmte zit ipv in de kou. Gelukkig is het hier nog niet zo erg koud en het is droog, dus wat willen we nog meer.
    Is Kerst daar ook gezellig met iedereen samen zijn of niet?
    Nou, heel veel plezier nog en we wachten je volgende berichtje wel weer af.

    Groetjes, Marie-Christine, Noud, Wouter, Bob en Rick met aanhang.

  6. @Nenno heb je al aan de rechterkant gekeken? Daar staat een link naar het fotoalbum en de laatste foto zie je ook aan de rechterkant… ;)

Comments are closed.